2019. jún 04.

Vingardium meets Partybor

írta: VingardiumBorliget
Vingardium meets Partybor

Június 15-én szombaton hatalmas fergeteggel vár mindenkit a Partybor a Vingardium Borligeten.

Mi is az a Partybor? Ezt tényleg kell magyarázni? Mindegy, hogy milyen nap van, partyra mindig van ok. És ha party, akkor Partybor – legyen szó péntekről, szombatról vagy vasárnapról.

banner_1_1.jpg

A Partybor óriási nyereményjátékot hirdetett, aminek egy színes piknik keretében nálunk lesz az eredményhirdetése. A piknik hangulathoz lesznek takarók, amikre ki lehet heverni a fűbe, de akár tollasozhatunk vagy frizbizhetünk is az Erzsébetliget gyönyörű pázsitján.  De hogy a Partybor hű legyen a nevéhez, nem elégszenek meg ennyivel. Nem véletlenül szervezték egy borfesztiválra a díjkiosztót… A Vingardium program kavalkádját kiegészítve, a vállalkozó kedvűeknek lesz pinata, color fight (csak természetes anyagokkal), de egy meglepetés játék keretében közösen kreatívkodhatunk is. A piknik végén pedig mindenki csatlakozhat a fesztivál további programjaihoz, mert aznap lesz Lóci játszik és Magyashegyi Underground is.

Érdemes amúgy részt venni a nyereményjátékban is. Helyben is rengeteg apróságot sorsolnak majd, ahol a flamingónak, a kakasnak és a pingvinnek nagy szerepe lesz. Viszont egy mallorcai nyaralás vagy egy wakeboard belépő sem rossz, úgyhogy legjobb ha most regisztrálunk a Partybor oldalán a játékra!

Fődíjak:

- Egy hetes, két fős mallorcai nyaralás 3*-os szállodában, félpanzióval
- Karaoke szett tartalma: 2 db PAK-8DMP típusú hangfal és egy db DM-1100 mikrofon a szükséges kábelekkel
- Páros napijegy a LupaWake 5 oszlopos tanuló pályájára
- Méretre készített, kétrészes Gregory öltöny

Regisztráljatok, nyerjetek, partyzzatok, és gyertek el a Vingardiumra, a Partybor piknikre!

Szólj hozzá

fesztivál borfesztivál bor életérzés XIV. kerület vingardiumborliget Erzsébetliget vingardium2019 partybor varsányipincészet