2018. aug 06.

Open Mic a szombati napon

írta: VingardiumBorliget
Open Mic a szombati napon

Ahogy a tavalyi Vingardium borfesztiválon, úgy idén is az Open Mic veszi birtokba a kisszínpadot szombaton. A budapesti belvárosi klubokban illetve külföldön igen népszerű műfajt a tavalyi közönségünk nagyon szerette. A nagyszínpadi bulik között az open mic igazi klubhangulatot teremt a Vingardium kisszínpadán – belekóstolhattunk egy kis blues-ba, jazz-be vagy akár countryba.

dsc_2819-1.jpgMi is az az Open Mic? A koncepció szerint 7-8 fellépő kap lehetőséget egy-egy estén (nálunk napon), akik egyenként nagyjából 15 percet kapnak a színpadon; őket előzetesen válogatják ki a szervezők. Ezek a zenészek nemcsak saját számokkal készülnek, hanem ismert dalok feldolgozásait is beépítik a repertoárjukba. Az Open mic-on „egyszálgitáros” előadók vagy kisebb akusztikus formációk váltják egymást a színpadon, hogy megmutassák mit tudnak.

https://www.youtube.com/watch?v=7MGafYa-VZw

Utazó zenészek, megmutatkozni vágyó amatőrök, kísérletező profik. A szervezők természetesen előválogatják a fellépőket, így az open mic garantáltan változatos, izgalmas és különösen hangulatos műsort nyújt majd a Vingardium Borliget közönségének. Az Open mic részletes programját itt találjátok:

http://vingardiumborliget.hu/zene/lounge/

Szólj hozzá

koncert fesztivál borfesztivál XIV. kerület vingardiumborliget Erzsébetliget