2018. júl 27.

Triplázók 3/3.

írta: VingardiumBorliget
Triplázók 3/3.

Múlthéten írtunk triplázóinkról. Most olvashatjátok a teljes listát! 
Nagyon örülünk nektek, várjuk már az augusztus végét. 

Káli kövek – a pincészet Balatonról érkezik hozzánk minden évben. Hitelesen mutatják be a Káli-medence minerális ízvilágát. Sokunk kedvence az a környék, így igen kedves a szívünknek a borok elnevezése is – Szentantalfa, Monoszló, Köveskál vagy akár a beszédes nevű Kavics.

Pajzos Tokaj – a pincészet a Sárospataki Borterasz színeiben érkezik hozzánk minden évben. Nemzetközi tapasztalatokat ültetnek át a tipikusan magyar, tokaji borvidékre. Boraik elegánsak, nagy ívűek – hozzák a Tokajra jellemző ízvilágot.  

adult-celebration-cheers-415318.jpgPolgár Pincészet – ha Villányból mondani kell három, komoly borászati tradícióiról híres pincészetet, akkor ők biztosan benne vannak. Elképesztő választék, mindenki talál magának kedvére valót. A könnyed fehérektől a komplex vörösekig mindent érdemes végigkóstolni tőlük.

Szivek Pincészet - a neszmélyi pincészet mindenképp a szívünk csücske. Nem csak a nevükkel és a logójukkal kopták be magukat a szívekbe hanem csodálatos boraikkal, hozzáállásukkal, kedvességükkel. Érdemes náluk többet is megkóstolni, közben pedig beszélgetni a remek testvérpárral akik a pincészetet viszik. 

Ősi Gábor Pincészete – a villányi pincészet három generáció óta foglalkozik borkészítéssel. Remek fekvésű területeik vannak, kitűnő talajszerkezettel.

Szólj hozzá