2019. máj 30.

Lóci a Vingardiumon

írta: VingardiumBorliget
Lóci a Vingardiumon

Ismeritek Lócit? Lócit mindenki ismeri.

Van, aki Szabó Lőrimc miatt, van aki pedig azért, mert egyszerűen jobban táncol, mint bárki.

A Lóci játszik zenekar pár éve robbant be a köztudatba. És az, hogy berobbant, egyáltalán nem költői túlzás. Vannak, akik lassan építkeznek, és csak a sokadik lemezükkel jönnek divatba, de Lóciéknál ez valahogy másképp volt.

Kezdődött a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film zenéjével, majd Ki Mit Tube, Cseh Tamás Program, Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíj, Fonogram “Év Felfedezettje” cím, végül NagySzínPad. Persze a sok díj nem minden – sok előadó végzett előkelő helyen népszerű zenei tehetségkutatókban úgy, hogy aztán eltűntek a süllyesztőben. Lóciékkal nem ez történt.

A Lóci játsziknak van közönsége, rajongótábora az első perctől kezdve. Azt meg csak találgatni lehet, hogy ez minek köszönhető. A nyugis, hangulatos zenének, a jól eltalált szövegeknek vagy a szuper koncertélménynek, ahol a közönséggel folyamatos az interakció.  Minden esetre a Vingardium közönsége hamarosan maga is eldöntheti, hogy mennyire ragadja magával a kibontott csokornyakkendős laza stílus, vagy Csorba Lóránt, a folyton mosolygós frontember.

A jó hangulat náluk egyébként minden koncerten garantált. Mi ott leszünk június 15-én az első sorban, hogy bebizonyítsuk, hogy senki nem táncol jobban mint mi.

És ti?

Szólj hozzá

koncert fesztivál borfesztivál életérzés lóci játszik vingardiumborliget Erzsébetliget vingardium2019