2019. máj 20.

Hajolj bele a hajamba…

írta: VingardiumBorliget
Hajolj bele a hajamba…

Ki ne ismerné a fenti ikonikus sorokat. Ki ne ismerné Péterfy Borit, akit június 14-én 20:30-kor lép színpadra a Vingardium Borligeten.

Színésznő, énekes, sorozatszínész, életművész. Hol az elképesztő színészi alakításai miatt kerül középpontba, mint például a Belvárosi Színház Száll a kakukk című előadásában, hol az egyik közönség kedvenc sorozat, a Terápia Orsijaként emlegetik. De folytathatnánk a sort – Krétakör, Nemzeti Színház, Gengszterfilm, Szezon.  Sokan nem tudják, de 2008-ban színművészként megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét.

peterfy_esemeny.png

 Énekesként is olyan energiákat szabadít fel, amit kevesen. Vérbeli előadóművész. Nem csak énekel a színpadon, nem csak előadja dalait, hanem eljátssza, együtt él velük.  Egyfajta olyan női erő sugárzik belőle, amit nem sokan mondhatnak el magukról, és ami szinte mindenkit magával ragad.

A Vingariumon a kedvenc Péterfy Bori dalaink mellett, mint a Hajolj bele a hajamba, vagy a Vámpír, biztos felcsendülnek a legújabb számok is. Az együttes ugyanis tavaly volt 10 éves, melyre egy régi-új bakelit lemezzel rukkoltak elő BORI X címmel, melyhez egy  app-ot is fejlesztettek, ami egyszerre izgalmas játék, és egyszerre interaktív videóklipp.

 https://www.youtube.com/watch?v=PuzyUzJ4DDQ

Az biztos, hogy az idei Vingardiumon az egyik legnagyobb buli a pénteki Borikoncerten várható.

Szólj hozzá

zene koncert borfesztivál életérzés péterfy bori vingardium2019