2018. aug 21.

Kállay-Saunders András, Zentai Márk, Koszi Janka

írta: VingardiumBorliget
Kállay-Saunders András, Zentai Márk, Koszi Janka

Hogy mi a közös bennük? Fiatalok és tehetségesek. Mindhárman szerencsét próbáltak már országos tehetségkutató versenyen, de az igazi sikert egyiknek sem a tehetségkutatós szereplés hozta. Végül ami a legfontosabb, augusztus 31-én pénteken együtt lépnek színpadra a Vingardium Borligeten 20:30-kor.

Ki ne emlékezne az I love my baby című Kállay-Saunders számra. Végül az énekes együttesével, a Kállay Saunders Band-del vált igazán híressé – Running című számuk képviselte hazánkat 2014-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon.

https://www.youtube.com/watch?v=QzfRDZmuFUI

Zentai Márk komoly változásokon ment át az utóbbi években. Hamar a tinilányok kedvencévé vált, többek között ő énekelte az S.O.S. szerelem! című film betétdalát. Úgy tűnik neki mégsem felelt meg ez a szerep, mert a szólókarrier helyett ma már a Mörk zenekar frontembere. A csapatot 2014 végén alapította meg, a stílusukat stand up jazz-ként és filozofikus popkénjellemzik.

https://www.youtube.com/watch?v=eDh_LC3e3ag

Koszi Janka az egyik legfrissebb hang a hazai popzenei porondon. Számos magyar előadóval dolgozott együtt a Subscribe-tól a PASO-n át Király Viktorig. Saját zenekarai is voltak, mégis mostanra találta meg azt a formációt, amivel igazán önmaga lehet: ez a KosziJanka projekt. Az eklektikus és zeneileg komplex produkció különböző zenei stílusokat hordoz magában, melynek jellemzője az egyedi zenei felfogás.

https://www.youtube.com/watch?v=GBAUeIgpsOc

kicsifellepok.pngNa, ők hárman egyszerre lépnek színpadra a Random Trip formációval. Ahogy arról korábban írtunk, a Random Trip az egyik legmenőbb improvizatív formáció - nincsenek műfaji határok, keveredik benne a jazz, a soul és a freestyle rögtönzése. Minden este más énekesek, más zenészek improvizálnak együtt, és egyértelműen a zenéé a főszerep. Nálunk pénteken, augusztus 31-én a fenti három énekes mutatja meg, hogy mit tudnak együtt. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk!

http://vingardiumborliget.hu/zene/nagyszinpad/

Szólj hozzá

koncert fesztivál borfesztivál életérzés XIV. kerület randomtrip vingardiumborliget petőfizeneidíj Erzsébetliget