2018. aug 13.

Élményfestés – egyedi környezetben, egyedi áron

írta: VingardiumBorliget
Élményfestés – egyedi környezetben, egyedi áron

Ebben a rohanós, túlhajtott világban mindenki keresi az élményeket, a kikapcsolódási lehetőségeket, a flow megélését. Pár éve, erre az igényre válaszul jelentek meg az első élményfestő programok, melyek azóta gombamód szaporodnak. A helyszín általában egy belvárosi klub, ahol az ember megkap minden felszerelést amit kell, és a cél egy híres festmény megalkotása. Ez első ránézésre lehetetlennek tűnik, de egy pohár bor, jó társaság és egy hozzáértő mentor segítségével az eredmény okoz meglepetéseket. Mert hogy a tíz-húsz főből álló csoport festményei ugyan eltérnek egymástól is és az eredeti festménytől is, mégis mindegyik gyönyörű, mindegyiknek egyedi arca van, mindegyikben benne van az alkotó egyénisége és mindegyik az eredeti festménynek a lenyomata, újraértelmezése.

34674980_980148178791054_5442970337203453952_o.jpg

Mindehhez az élményfestő programok során biztosítanak egy mentort, vagy más néven instruktort, aki segíti az alkotás folyamatát, elmondja a lépéseket, a festési technikákat. Az eredmény pedig egy szuper esti program és egy saját festmény, amire büszkék lehetünk.

És hogy hogyan kapcsolódik mindez a Vingardiumhoz? A válasz egyszerű. A Vingardiumnak mindig is egy célja volt – minőségi, kulturált kikapcsolódási lehetőséget nyújtani a látogatói számára. Ezen a ponton pedig az élményfestés összekapcsolódott a fejünkben kedvenc borfesztiválunkkal. Képzelj el egy árnyas ligetet, ahol egy pohár hideg bort kortyolgatva festegetsz, a színpadon pedig egy kellemes koncert megy épp.

Mindezt igen kedvező áron. Merthogy a Mypaint.hu-val összefogtunk, és tekintettel a különleges helyszínre, a karszalag birtokosok több mint 35% kedvezménnyel vehetnek részt ezen a nem mindennapi programon. A kedvező árat érdemes kihasználni annak is, aki kifejezetten szereti ezt a műfajt, és annak is, akinek az ár volt eddig a visszatartó erő.

Több időpontot hirdettünk meg az élményfestésre mindkét napra. Itt tudtok regisztrálni:

https://tixa.hu/elmenyfestes_vingardium

Szólj hozzá

borfesztivál kedvezmény életérzés festés XIV. kerület élményfestés mypaint