2018. aug 04.

Borfesztivál gyerekekkel??? Borfesztivál gyerekekkel!!!

írta: VingardiumBorliget
Borfesztivál gyerekekkel??? Borfesztivál gyerekekkel!!!

Mindenki dőljön hátra az irodai széken, fotelben, BKV buszon, csukja be a szemét, és képzelje el a következőt: Kellemes nyárvégi délután, szól a zene, a lábammal verem a ritmust, teljesen nyugodt vagyok, csak élvezem a pillanatot. Egy ligetben fekszem egy függőágyban, gyönyörű fák között, kezemben egy pohár bor, sült hús illata csiklandozza az orromat.

Ha valaki erre azt mondja, hogy ez mind szuper, de a nagyi nem ér rá, a baby sitter meg túl drága, és amúgyis hogy mehetne az ember egy borfesztiválra gyerekkel, akkor jó hírünk van. A Vingardium borfesztiválon létrejöhet ez a pillanat, mert mi gondolunk a gyerekekre. Jobban fogalmazva gondolunk a családokra is. Ezért nálunk a gyerekprogram nem csupán két kézműves asztalt és egy arcfestőt jelent, hanem széles kínálatot.

Minthogy a Vingardium Borligetnek fontos a környezettudatos gondolkodás, így először is egy öko játékparkkal várjuk a gyerekeket. 10-12 különböző játékot próbálhatnak ki a gyerekek, amelyek hulladéknak hitt dolgok újragondolásából születtek.

A közös hintázás élményét adja a gyerekeknek és a felnőtteknek is a Gálya, mely valójában egy óriás mérleghinta, amire akár 10-en is felülhetnek egyszerre. Tud úgy tíz ember együttműködni, hogy meghintáztassák magukat? A Vingardiumon mindenki kipróbálhatja.

vingardium_gyerekprogi_34_of_75_-1.jpgSlackline – Minden Vingardiumon nagy népszerűségnek örvendett egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. A fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen minden gyerek és felnőtt kipróbálhatja, hogy milyen lehet kötéltáncolni.

Szombat délelőttre színpadi programmal is készülünk a gyerekeknek. A Katáng együttes látogat el a Vingardiumra. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját.

És ha ez nem lenne elég, akkor lehet hozni a borfesztiválra kismotort vagy rollert, mert a téren és a sétányon jó szolgálatot tehet. A társasjátékok kedvelői is örülhetnek, mert a Vingardium vendége lesz idén is a Játszóház Projekt ahol rengeteg társast ki lehet próbálni. A nagyobbak emellett próbára tehetik magukat a szabadulószobában. Este pedig a fák között elbújó fényhomokzót is érdemes megkeresni, a gyerekek nagyon szeretik.

http://vingardiumborliget.hu/programok/gyerekprogramok/

Szólj hozzá

fesztivál borfesztivál életérzés gyerekjáték gyerekkel gyerekprogram vingardiumborliget Erzsébetliget