2018. júl 29.

Zöld fesztivál

írta: VingardiumBorliget
Zöld fesztivál

Egyre nagyobb tábora van a környezettudatos életmódnak. A most felnövő generáció talán már azzal a szemlélettel fogyaszt, választ, hoz döntéseket, hogy az milyen hatással van a környezetre.

dew-drop-droplet-544980.jpgEgy fesztivál nagyon intenzív megterhelést jelent a környezete számára – komoly hulladékmennyiség keletkezik, a zajártalomról nem is beszélve. Ezért tartottuk az első pillanattól nagyon fontosnak, hogy borfesztiválunk „zöld fesztivál” legyen. Az Erzsébetliget egyedi atmoszférája, a zöldben borozós hangulat önmagában is ezt sugallja, de a környezettudatos szemléletmód nálunk amúgy is alapvető. 

 A fesztiválpohárnak köszönhetően nálunk nincs műanyag pohárból ivás, a hulladékot szelektíven gyűjtjük, a fesztiválbusz használatára bíztatjuk vendégeinket, ökojátékokkal várjuk a kicsiket, és elektronikai játékok helyett ember hajtotta óriás hinta illetve slackline várja a kamaszokat és a játékos kedvű felnőtteket. A biciklivel érkezőket kiemelt örömmel fogadjuk.

Nálunk a slow living követői is jól érezhetik magukat. Vingardiumra maguk a borászok jönnek, akikkel jókat lehet beszélgetni, a pihenőkertben egy pohár borral pedig igazán meg lehet élni a pillanatot.

www.vingardium.hu

Szólj hozzá