2018. júl 24.

Triplázók 2/3.

írta: VingardiumBorliget
Triplázók 2/3.

Ismerjécelebration-cheers-drinking-glasses-1097425.jpgtek meg triplázóinkat. És még nem teljes a felsorolás... Köszönjük nektek!

BK518 – abc sorrendben az első egy kis borkereskedés, akik nem nagy nevű pincészetekkel dolgoznak, hanem keresik a kis különleges tételeket.. Szortimentjükbe csak olyan borokat válogatnak be, amikkel azonosulni tudnak. A borászok szinte a barátaik, a borok jó részét ismerik hordóminta koruk óta.

Csányi Pincészet – Villány mikroklímája vetekszik Bordeaux-éval, ami már önmagában is garancia a jó borokra. Ehhez társul a büszke hagyomány, amit Teleki Zsigmondtól örököltek, a komoly technológia és az elhivatottság.

Dominium Pincészet – a mátrai pincészetet azért szeretjük, mert igazi családi vállalkozás – ennek minden pozitívumával. Tapasztalat, alaposság és a természet feltétlen tisztelete. Plusz az isteni borbonok.

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok – a mátrai hegyvidék védett napsütötte lejtőin termő szőlőkből készült fehér boraik friss, virágos és gyümölcsös illatukról híresek. A geometrikus jellegzetes címkék talán mindenkinek ismerősek, ha mégsem, akkor ideje hogy nálunk megnézzétek. Vagy esetleg a Szigeten – mert hogy ők lettek idén a Sziget hivatalos bora. 

Gere&Schubert Pincészet - a villányi pincészet kínálatát kizárólag reduktív, acéltartályban elkészített könnyed, légies borok adják. Gyümölcsös rozéjuk, mely a pincészet zászlós hajója, tökéletes kísérője bármelyik nyárestének.

Harsányi Pincészet – a tokaji pincészet egyszerre elegáns és egyszerre trendy. Organikus pincészetként a szőlőterületek terroir jellegének bemutatása a céljuk, emellett vevők az újításokra. Illatos muskotály, könnyedebb és ásványosabb furmintok, kellemes késői szüretek, harmonikus pálinkák és díjnyertes tokaji borkülönlegességek. 

Szólj hozzá