2018. júl 16.

Food Maffia a Vingardiumon

írta: VingardiumBorliget
Food Maffia a Vingardiumon

Az utóbbi évek Street Food forradalmának köszönhetően egyre jobb ételeket egyre látványosabb truck-okból kóstolhatunk. Az első szereplők piaci előnyt kovácsolhattak, ugyanakkor a műfajra jellemző gasztronómiai kreativitás, újítás, mobilizálhatóság következtében nagy a verseny, és mindig vannak új kedvencek.

food_maffia.jpegAz Év Foodtruckja közönségdíját a Food Maffia nyerte, mely egy Nógrád-megyei házaspár szerelem-projektje. A rendhagyó szendvicsező üzemeltetői kizárólag a térség kistermelőitől szerzik be a szendvicshez szükséges alapanyagokat.

„Minden kistermelő, aki a beszállítónk, régi barátunk is egyben. Szinte egy családot alkotunk, ezért lett a nevünk Food Maffia. A kocsink gyakorlatilag Nógrád megye mozgó termékbemutatója, ezeket az ország minden táján szeretnénk megismertetni az emberekkel. A szendvicsünk pedig egy kenyérpáncélba csomagolt ízbomba, amit olaszosan, franciásan, vagy akár kubai stílusban is megtöltünk. Emellett a szezonális ételeket is imádjuk: húsvétkor sonkás-tojásos, ősszel sütőtökös szendvicseket is kínálunk” – monda el Mogyorósi Tamás, a Food Maffia egyik tulajdonosa.   

Idén is érdemes lesz végigkóstolni a Vingardium gasztroudvarának kínálatát. Ehetünk majd kézműves hamburgert, ízletes pitát, vagy akár a Food Maffia különleges szendvicseit.  Mindenki eldöntheti a fesztiválon, hogy a sok jó bor mellé milyen ételeket választ. Érdemes minden food truckot tesztelni, hogy kiderüljön, a Food Maffia méltán nyerte-e el a közönség bizalmát.

http://vingardiumborliget.hu/gasztro/

Szólj hozzá

fesztivál borfesztivál gasztro szendvics foodtruck foodmaffia