2018. júl 14.

Idén is fesztiválbusz

írta: VingardiumBorliget
Idén is fesztiválbusz

dsc_2580-1.jpgAz Erzsébetliget mindazok számára fogalom, akik Pestnek ezen a felén laknak. Csodás liget, ősfás sétány, színház, strand, Vingardium. Akiknek viszont az Örs vezér teréig tart Budapest, azok egy erzsébetligeti borfesztivál hallatán inkább el sem indulnak. Pedig...

Pedig jöhetnének fesztiválbusszal. Az Örs vezér tere még jól megközelíthető, onnan indul a Vingardiumra külön buszjárat. A HÉV melletti buszparkolóból indulnak a járatok óránként, főidőszakokban sűrűbben. Kb. 10 perc alatt ott is van, nincs köztes megálló, és visszafelé is igénybe lehet venni. Nem kell autózni, nem kell parkolni, nem kell taxizni – felszabadultan lehet borozgatni.

És hogy a fesztiváljárat valódi fesztivál hangulatú járat legyen, bizonyos buszok IKARUS nosztalgia járatok. A busz igazi retro Ikarus. Szól rajta a Rock’n’Roll, és máris buli hangulatban érkezel a fesztiválra. A XVI. kerületben, nem messze a Vingardium Borliget helyszínétől van a régi Ikarus gyár, így nem véletlen a választás.

Úgyhogy ha nem akarsz lemaradni Budapest egyik legjobb hangulatú borfesztiváljáról, a Vingardium Borligetről gyere fesztiváljárattal!

http://vingardiumborliget.hu/helyszin/

Szólj hozzá

fesztivál borfesztivál menetrend nosztalgiajárat vingardiumborliget fesztiváljárat