2018. júl 12.

Petőfi Zenei Díj

írta: VingardiumBorliget
Petőfi Zenei Díj

Június 30 és július 26. között tartják a Petőfi Zenei Díj közönség szavazását. A méltán neves versenyen különböző kategóriákban keresik az év zenészeit, videoklipjeit, felfedezettjeit stb. Minden kategóriában öt méltó jelölt közül lehet kiválasztani a kedvenceket – szavazni minden egyes nap lehet.
Szavazni itt lehet : https://www.petofilive.hu/petofizeneidij/#

pzd2018_new_600x410.pngA Petőfi Zenei Díj mezőnye idén is nagyon erős, több kategóriában is nagyon nehéz a választás. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan énekesek is a jelöltek között vannak, akik a korábbi években felléptek a Vingardium színpadán. A mi favoritunk (kicsit részrehajlóan) két kategóriában is a Random Trip, hiszen nem véletlenül hívtuk el őket zenélni az idei fesztiválra.

A Random Trip az egyik legmenőbb improvizatív formáció - nincsenek műfaji határok, keveredik benne a jazz, a soul és a freestyle rögtönzése. A törzstagok, DJ Q Cee és Delov Jávor, mellett minden koncerten változó, ad hoc jelleggel összeállt zenei társaság zenél, akik a zenei élet meghatározó szereplői közül kerülnek ki. Sena, Wolfie, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Szabó Balázs, Palya Bea, Saiid  – csak hogy pár nevet említsünk. Így a Random Trip igazi koncertzenekar - koncertről koncertre más, változatos, trendy. A Petőfi Zenei Díjon két kategóriában is érdekeltek - a legjobb videoklip-nek jelölték a Hajolj közel című szám klipjét,  valamint DJ Q CEE a legjobb DJ díját nyerheti el. Mi nagyon drukkolunk neki!

Egyelőre nem árulhatjuk el, milyen énekesekkel jönnek hozzánk a Vingardium Borligetre augusztus 31-én, de hamarosan megtaláljátok a részleteket a honlapunkon vagy a facebook oldalunkon.

http://vingardiumborliget.hu/zene/nagyszinpad/

Szólj hozzá

koncert fesztivál szavazás borfesztivál hajrá randomtrip vingardiumborliget petőfizeneidíj